PENAFIAN
Pengenalan

  • Blog Tips & Panduan's  diwujudkan sebagai satu blog Perkongsian Maklumat, Info, Pengetahuan, Pengalaman, Tips, Panduan  Pemerhatian dan lain-lain berkaitan dengan kesihatan dan gaya hidup sekarang!


Privasi

  • Article / Gambar adalah bersumber dari gambar peribadi, carian enjin google dan facebook . Seandainya ada pemilik sebenar tidak membenarkan Article / Gambar anda digunakan, sila hantar ke Admin : sobriyaacob@gmail.com  untuk pemilik blog keluarkan gambar berkenaan dari blog ini dalam tempoh masa 30 hari. 
  • Hasil penulisan / artikel yang disiarkan adalah pandangan peribadi pemilik blog. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab sekiranya terjadi apa-apa kerosakan, kecederaan atau kerugian akibat isi kandungan blog ini. Pemilik blog berhak untuk mengubah isi kandungan atau pendapat yang dinyatakan dalam blog ini untuk mana-mana artikel pada bila-bila masa. 
  • Sekiranya ingin menyalin mana-mana bahagian dalam blog ini, pemilik blog mengizinkan anda berbuat demikian kerana sharing is caring! Namun sila kreditkan atau backlink ke blog http://panduan-tips-petua.blogspot.com

Komen

  • Pemilik blog berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis kepada;
  1. Komen yang disifatkan sebagai spam atau mencurigakan 
  2. Komen yang tidak senonoh/lucah/menghina 
  3. Komen yang dianggap menyinggung atau melibatkan sensitiviti mana-mana pihak (berunsur perkauman/politik) 


No comments:

Post a Comment

Anda Suka Dengan Article Ini!
Apa Lagi Kongsikanlah Bersama Rakan-Rakan Anda
Di Email, Twitter, Facebook, Google +G !
Jangan Lupa Ya :P

LinkWithin